FC Zalău, scor de maidan în faţa Dumbravei Gâlgău

Echipa pregătită de Marius Paşca şi Cristian Oros a susţinut luni după-amiaza al şaselea meci amical din această vară, evoluând în deplasare, în faţa celor de la Dumbrava Gâlgău. Pe o bază sportivă şi un teren de invidiat, cum este cea de la Gâlgău, de care multe echipe din Liga a III-a nu dispun, FC Zalău a reuşit un “antrenament” perfect în faţa echipei locale, care evoluează în Liga a IV-a Sălaj. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe s-a văzut la scurt timp după fluierul de start, zălăuanii având încă de la pauză un avans de patru goluri (5 – 1). Cosmin Sabou a deschis scorul după numai două minute, printr-un şut de la 25 de metri, însă gazdele au egalat în minutul 10. Nu au trecut decât două minute până când Bode a dus din nou Zalăul în avantaj. Ionaşcu a majorat avantajul oaspeţilor, în minutul 17, reluând în plasă centrarea lui Bode. Maior Istvan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, înscriind printr-un şut de la marginea careului. Scorul pauzei l-a stabilit Stanciu, în minutul 39. În partea seundă, jucătorii antrenaţi de Paşca şi Oros au mai înscris de şapte ori, scorul final devenind 12 – 1. Teglaş a înscris pentru 1 – 6 în minutul 58, iar Bode a înscris pentru 1 – 7, din lovitură liberă, în minutul 64. Au urmat două goluri din penalty, transformate de Ionaşcu şi Bode, iar în minutul 76, Teglaş a înscris al doilea său gol, scorul devenind 1 – 10. În minutul 79, FC Zalău a beneficiat de a treia lovitură de pedeapsă, transformată de Ţiriac, iar în minutul 84, Bode a stabilit scorul final, marcând din lovitură liberă.

Pentru FC Zalău a fost a cincea victorie în amicalele susţinute în această vară, după 7 – 2 cu Barcău Nuşfalău, 13 – 1 cu Rapid Jibou, 2 – 0 cu Olimpia Satu Mare, 2 – 4 cu FCM Turda şi 2 – 0 cu Avântul Reghin.

Pentru FC Zalău urmează miercuri dimineaţa, de la ora 9:30, un nou meci de verificare, tot în deplasare, în faţa celor de la CFR II Cluj.

FC Zalău: Gudea – Lung, Surducan Negrean, Ionaşcu, Maior, Sabou, Stanciu, Trip, Bode, Teglalş. Au mai intrat: Chiş – Jula, Gorga, Ţiriac, Cherecheş şi Balint. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Cristian Oros (secund)

Leave a Comment